- Routebeschrijving

123voetJes Pedicure, Gilze Rijenhof nr 17

123voetJes Pedicure is gevestigd in een hofje op de rand van Nootdorp en Ypenburg . Het zit tussen winkelcentrum de Parade en het Hofbad in (zie kaart).

De praktijk zit aan de binnenzijde van een hofje dat met de auto niet toegankelijk is. De praktijk is echter eenvoudig te vinden, omdat er recht voor de deur op nummer 17 schommels staan.(zie foto)

U kunt uw auto gratis parkeren langs de Startbaan (voor het appartementencomplex) of in de zijstraat Zestienhovenlaan. Via de verschillende steegjes kunt u de Gilze Rijenhof inlopen. 

 

De ingang van de praktijk heeft schommels voor de deur

Halte Gruttosingel (lijn 15 en lijn 19)

De praktijk zit op een minuut loopafstand van tramhalte Gruttosingel. Zowel tramlijn 15 als tramlijn 19 komen langs deze halte. U kunt dus zowel uit Delft Noord als vanuit Leidschenhage met lijn 19 de praktijk goed bereiken,

Vanaf Nootdorp Centrum en vanaf Centraal station Den Haag kunt u met Tramijn 15 zonder overstappen uitstappen bij halte Gruttosingel.

Steek vanaf de halte Gruttosingel de brug over. Aan de overkant ziet u rechts drie appartementenblokken langs het water. Voor de eerste van de drie appartementenblokken loopt het Volkelpad. Via het Volkelpad loopt eenvoudig Gilze Rijenhof binnen en ziet u direct de schommels. De praktijkingang zit op nummer 17 aan de binnenkant van het hof.

U kunt ons ook vinden via Googlemaps natuurlijk.

plattegrond