- Zwanger

Buik in de weg, bezoek 123voetJes

Zwangerschap

Zwanger en je voeten!

Je hebt een prachtige buik! Gefeliciteerd!

Als aanstaande moeder hebben je voeten het tijdens de zwangerschap echter niet altijd even makkelijk. De voeten moeten immers een paar kilo's extra met zich mee dragen.Vaak beginnen je voeten en benen later in de zwangerschap ook wat extra vocht vast te houden. Zere voeten zijn niet alleen vervelend, maar ze kunnen ook invloed hebben op je humeur en je kunt er vermoeid door raken.  

Je buik groeit en je kunt zelf minder makkelijk bij. Misschien is het dan een goed moment om een pedicurebehandeling te overwegen. 

Tijdens de behandeling worden eventuele voetproblemen opgespoord zoals eelt, likdoorns of ingegroeide teennagels. 

Ook is het een ontspannend uurtje voor jou als zwangere!!! 

De nagels worden geknipt en de nagelriemen worden verzorgd. De behandeling wordt altijd afgesloten met een heerlijke voetmassage.

Mijn stoel heeft een overigens een superlage instap van slechts 54 cm hoog in de laagste stand. De beendelen kunnen helemaal opzij en plaatsnemen gaat altijd eenvoudig. Eenmaal in de stoel wordt deze elektrisch geluidloos en geleidelijk zonder schokken op hoogte gebracht.

Kijk gerust even op mijn fotogalerij voor een meer complete indruk van de praktijkruimte of maak direct een afspraak via het menu bovenaan de website.